Ajankohtaista - GlobalConnect Finland
YksityisilleYrityksille

Ajankohtaista


Suomalaisen internet-kulttuurin klassikot kartalle!

19.01.2024 | Suomalaisen internet-kulttuurin klassikot kartalle! Haluamme antaa netissä syntyneelle ja levinneelle suomalaiselle digitaaliselle kulttuurille vihdoinkin sen ansaitseman kunnioituksen. Etsimme nyt yhdessä tubettaja Roni Bäckin @ronibackyt kanssa ikimuistoisimpia viraalivideoita, ja voittajavideoiden tapahtumapaikat saavat omat muistomerkkinsä. Eläköön internet!

Lue lisää


GlobalConnect jatkaa Lahden Pelicansin SM-liigajoukkueen sponsorina

30.11.2023 | GlobalConnect ilmoittaa ylpeänä yhteistyön jatkumisesta jääkiekkoseura Lahden Pelicansin kanssa. Sopimus on solmittu miesten SM-liigajoukkueen kanssa koko kaudeksi 2023–2024.

Lue lisää


Global Connect aikoo rakentaa valokuitua laajasti Poriin

31.10.2023 | Useampi valokuiturakentaja on jo rakentamassa tai suunnittelemassa Poriin verkkoaan.

Lue lisää


Tunnetko GlobalConnectin ja sen tarjonnan?

18.10.2023 | GlobalConnect tarjoaa suomalaisille kotitalouksille kansainvälisesti laadukkaaksi tunnettua valokuituverkkoaan. Yrityksen tavoitteena on mahdollistaa luotettava ja nopea verkkoyhteys valokuidun avulla jokaiselle suomalaiselle.

Lue lisää


Liikkuuko alueellasi GlobalConnectin myyntiedustaja?

18.10.2023 | GlobalConnectin tavoitteena on mahdollistaa luotettava ja nopea valokuituyhteys jokaiselle suomalaiselle. Yritys kartoittaa asuinalueiden kiinnostusta ja vastaa kuluttajien kysymyksiin jalkautumalla eri puolille Suomea.

Lue lisää


Valokuidun saaminen kotiin on helppoa

18.10.2023 | Runkoverkon rakentaminen alueelle on iso projekti. Loppukäyttäjälle valokuituyhteyteen liittyminen on kuitenkin tehty helpoksi.

Lue lisää


Mietitkö, miksi valita valokuitu?

18.10.2023 | Valokuituverkolla on monia etuja mobiiliyhteyteen verrattuna. Sen nopeus, vakaus ja laatu ovat omaa luokkaansa. Valokuitua puoltavat myös ympäristösyyt ja kiinteistön arvoa nostava vaikutus.

Lue lisää


Mistä maksat, kun maksat valokuidusta?

18.10.2023 | Kuluttajia kiinnostaa, mistä valokuidun hinta koostuu. Olennainen kysymys on myös, mitä hyötyjä valokuituun investoimalla saa.

Lue lisää


Tanskalainen valokuitujätti laajentaa Suomessa – nimitti maajohtajan

30.8.2023 | Suomen markkinoille vahvasti suunnannut valokuituyhtiö GlobalConnect vahvistaa paikallista organisaatiotaan.

Lue lisää


GlobalConnectin valokuituverkko valloittaa kotitalouksia Lahdessa – kilpailuvalttina nopea toimitusaika

19.6.2023 | Pohjoismaisten valokuituverkkojen kärjessä vilkkuva GlobalConnect laajentaa palveluverkkoaan vauhdilla kotitalouksiin ympäri Suomea – Lahti ollen sen painopisteenä.

Lue lisää


GlobalConnect liikevaihto ja tulos kasvoivat reippaasti vuonna 2022

3.5.2023 | Digitaalisen infrastruktuurin ja tietoliikenneyhteyksien tarjoajan GlobalConnectin liikevaihto ja kannattavuus paranivat vuonna 2022 myrskyisästä globaalista toimintaympäristöstä huolimatta.

Lue lisää


GlobalConnect Group hakee vahvaa kasvua Suomen alikehittyneiltä valokuitumarkkinoilta hyvin sujuneen pilottivaiheen jälkeen

1.2.2023 | Digitaalisen infrastruktuurin tarjoaja GlobalConnect Group vahvistaa läsnäoloaan Pohjois-Euroopassa, kun se saapuu Suomen kuitu kotiin -markkinoille.

Lue lisää


Pohjoismainen yritysverkkoratkaisuja tarjoava GlobalConnect laajenee Suomeen

4.9.2020 | Pohjoismainen yritysverkkoratkaisuja tarjoava GlobalConnect laajenee Suomeen.

Lue lisää


Median yhteyshenkilö

Mariam Rguibi, Head of Communications
+358 44 26 45 683
leilamariam.rguibi@globalconnect.fi


Katso valokuidun hinta osoitteessasi.

Tilaa heti tai jätä yhteystietosi lisätietoja varten.