Ajankohtaista - GlobalConnect Finland
YksityisilleYrityksille

Ajankohtaista


GlobalConnect on ostanut KrsNetin infrastruktuurin ja toiminnan

16.05.2024 | KrsNet ja GlobalConnect allekirjoittivat 14.5.2024 sopimuksen KrsNetin infrastruktuurin ja toiminnan myynnistä. Yrityskaupan myötä GlobalConnect laajentaa valokuituverkkoaan Kristiinankaupungin alueella 330 kilometrillä ja lisää lähes 1000 uutta kotia suomalaisten asiakkaidensa joukkoon.

Lue lisää


GlobalConnect avaa valokuituverkkonsa mahdollistaakseen asiakkailleen vapauden valita

28.03.2024 | GlobalConnect on avannut verkkonsa Suomessa. Avoin valokuituverkko edistää kilpailua ja parantaa suomalaisten kuluttajien mahdollisuuksia valita itselleen parhaiten sopivan palveluntarjoajan. Valokuituverkon avoimuus on tärkeää kuluttajien näkökulmasta ja lisää kilpailua. GlobalConnect toimii jo avoimen verkon mallilla Ruotsissa ja Tanskassa, ja laajentaa operaattorivalikoimaansa nyt myös Suomessa.

Lue lisää


GlobalConnectilta merkittäviä lisäinvestointeja Lahteen ja Hollolaan

27.03.2024 | GlobalConnect tekee Suomen valokuituverkkoon isoja investointeja. Lahden ja Hollolan laajakaistainfrastruktuurin kehittämiseen GlobalConnect on investoinut jo 20 miljoonaa euroa. Näiden investointien ansiosta yli 16 000 kotitaloutta on nopeamman ja luotettavamman verkkoyhteyden piirissä. GlobalConnect tulee käyttämään alueelle vielä 17 miljoonaa euroa, millä tavoitetaan yli 20 000 taloutta lisää.

Lue lisää


GlobalConnectilta yli 30 miljoonan euron investoinnit Satakuntaan

27.03.2024 | GlobalConnect tekee Suomen valokuituverkkoon isoja investointeja. Porin ja Ulvilan laajakaistainfrastruktuurin kehittämiseen GlobalConnect on investoinut jo lähes 26 miljoonaa euroa, ja lisäinvestointien ansiosta yhä useammat kotitaloudet pääsevät nopeamman ja luotettavamman verkkoyhteyden piiriin.

Lue lisää


GlobalConnectin valokuituverkko laajenee Siilinjärvelle

20.03.2024 | GlobalConnect tekee Suomen valokuituverkkoon isoja investointeja. Siilinjärvelle on tehty ensimmäinen rakentamispäätös, ja uusien päätösten myötä alueella saadaan lisää kotitalouksia valokuituverkon piiriin.

Lue lisää


GlobalConnectilta yli 10 miljoonan euron investoinnit Hämeenlinnaan

20.03.2024 | GlobalConnect tekee Suomen valokuituverkkoon isoja investointeja. Hämeenlinnan laajakaistainfrastruktuuriin on jo tehty isoja investointeja, ja uusien investointien myötä tavoitetaan lisää kotitalouksia.

Lue lisää


Ui juma on suomalaisten mielestä kaikkien aikojen paras viraalivideo – voittaja haluaa kuitenkin korjata yleisen nimeen liittyvän harhaluulon

17.03.2024 | Suomalaisen internetkulttuurin ikimuistoisemmaksi videoksi saatiin yli 600 ehdotusta. Niiden joukosta GlobalConnect yhdessä Roni Bäckin kanssa valitsi kymmenen finalistia, joista kansa pääsi äänestämään suosikkiaan.

Lue lisää


GlobalConnect ja  FC Kuusysi yhteistyössä

14.03.2024 | GlobalConnect haluaa tukea suomalaisten lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia. Kesällä 2023 GlobalConnect solmi sponsorointisopimuksen lahtelaisen FC Kuusysin juniorikilpajoukkueen kanssa.

Lue lisää


Suomalaisen internet-kulttuurin klassikot kartalle!

19.01.2024 | Suomalaisen internet-kulttuurin klassikot kartalle! Haluamme antaa netissä syntyneelle ja levinneelle suomalaiselle digitaaliselle kulttuurille vihdoinkin sen ansaitseman kunnioituksen. Etsimme nyt yhdessä tubettaja Roni Bäckin @ronibackyt kanssa ikimuistoisimpia viraalivideoita, ja voittajavideoiden tapahtumapaikat saavat omat muistomerkkinsä. Eläköön internet!

Lue lisää


GlobalConnect jatkaa Lahden Pelicansin SM-liigajoukkueen sponsorina

30.11.2023 | GlobalConnect ilmoittaa ylpeänä yhteistyön jatkumisesta jääkiekkoseura Lahden Pelicansin kanssa. Sopimus on solmittu miesten SM-liigajoukkueen kanssa koko kaudeksi 2023–2024.

Lue lisää


Global Connect aikoo rakentaa valokuitua laajasti Poriin

31.10.2023 | Useampi valokuiturakentaja on jo rakentamassa tai suunnittelemassa Poriin verkkoaan.

Lue lisää


Tunnetko GlobalConnectin ja sen tarjonnan?

18.10.2023 | GlobalConnect tarjoaa suomalaisille kotitalouksille kansainvälisesti laadukkaaksi tunnettua valokuituverkkoaan. Yrityksen tavoitteena on mahdollistaa luotettava ja nopea verkkoyhteys valokuidun avulla jokaiselle suomalaiselle.

Lue lisää


Liikkuuko alueellasi GlobalConnectin myyntiedustaja?

18.10.2023 | GlobalConnectin tavoitteena on mahdollistaa luotettava ja nopea valokuituyhteys jokaiselle suomalaiselle. Yritys kartoittaa asuinalueiden kiinnostusta ja vastaa kuluttajien kysymyksiin jalkautumalla eri puolille Suomea.

Lue lisää


Valokuidun saaminen kotiin on helppoa

18.10.2023 | Runkoverkon rakentaminen alueelle on iso projekti. Loppukäyttäjälle valokuituyhteyteen liittyminen on kuitenkin tehty helpoksi.

Lue lisää


Mietitkö, miksi valita valokuitu?

18.10.2023 | Valokuituverkolla on monia etuja mobiiliyhteyteen verrattuna. Sen nopeus, vakaus ja laatu ovat omaa luokkaansa. Valokuitua puoltavat myös ympäristösyyt ja kiinteistön arvoa nostava vaikutus.

Lue lisää


Mistä maksat, kun maksat valokuidusta?

18.10.2023 | Kuluttajia kiinnostaa, mistä valokuidun hinta koostuu. Olennainen kysymys on myös, mitä hyötyjä valokuituun investoimalla saa.

Lue lisää


Tanskalainen valokuitujätti laajentaa Suomessa – nimitti maajohtajan

30.8.2023 | Suomen markkinoille vahvasti suunnannut valokuituyhtiö GlobalConnect vahvistaa paikallista organisaatiotaan.

Lue lisää


GlobalConnectin valokuituverkko valloittaa kotitalouksia Lahdessa – kilpailuvalttina nopea toimitusaika

19.6.2023 | Pohjoismaisten valokuituverkkojen kärjessä vilkkuva GlobalConnect laajentaa palveluverkkoaan vauhdilla kotitalouksiin ympäri Suomea – Lahti ollen sen painopisteenä.

Lue lisää


GlobalConnect liikevaihto ja tulos kasvoivat reippaasti vuonna 2022

3.5.2023 | Digitaalisen infrastruktuurin ja tietoliikenneyhteyksien tarjoajan GlobalConnectin liikevaihto ja kannattavuus paranivat vuonna 2022 myrskyisästä globaalista toimintaympäristöstä huolimatta.

Lue lisää


GlobalConnect Group hakee vahvaa kasvua Suomen alikehittyneiltä valokuitumarkkinoilta hyvin sujuneen pilottivaiheen jälkeen

1.2.2023 | Digitaalisen infrastruktuurin tarjoaja GlobalConnect Group vahvistaa läsnäoloaan Pohjois-Euroopassa, kun se saapuu Suomen kuitu kotiin -markkinoille.

Lue lisää


Pohjoismainen yritysverkkoratkaisuja tarjoava GlobalConnect laajenee Suomeen

4.9.2020 | Pohjoismainen yritysverkkoratkaisuja tarjoava GlobalConnect laajenee Suomeen.

Lue lisää


Median yhteyshenkilö

Mariam Rguibi, Head of Communications
+358 44 26 45 683
leilamariam.rguibi@globalconnect.fi


Katso valokuidun hinta osoitteessasi.

Tilaa heti tai jätä yhteystietosi lisätietoja varten.

fi