Myyjien toimintatavat - GlobalConnect Finland
YksityisilleYrityksille

Liikkuuko alueellasi GlobalConnectin myyntiedustaja?

Tapaamisissa kuluttaja saa lisätietoa valokuidusta

GlobalConnectin tavoitteena on mahdollistaa luotettava ja nopea valokuituyhteys jokaiselle suomalaiselle. Yritys kartoittaa asuinalueiden kiinnostusta ja vastaa kuluttajien kysymyksiin jalkautumalla eri puolille Suomea.

GlobalConnect tarjoaa kotitalouksille nopeaa ja laadukasta valokuituyhteyttä. Tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle suomalaiselle luotettava ja nopea verkkoyhteys valokuidun avulla. GlobalConnect kartoittaa kuluttajien kiinnostusta valokuituun kiertämällä asuinalueita ja tapaamalla ihmisiä paikan päällä.

GlobalConnectilla on 25 vuoden kokemus kuitujen käyttöönotosta kaikilla pohjoismaisilla markkinoilla. Nyt myös yhä useammat suomalaiset pääsevät hyötymään kansainvälisessä käytössä laadukkaaksi ja vakaaksi todetusta valokuituverkosta. Ensimmäisen, Espoon Laaksolahteen helmikuussa 2023 asennetun, valokuituyhteyden jälkeen GlobalConnect on saanut kasvavalla tahdilla rakentamispäätöksiä ja rakentaa jo useissa kaupungeissa ympäri Suomen.

Tietoa ja keskustelua päätösten pohjaksi

GlobalConnect toimii läpinäkyvästi, avoimesti ja vastuullisesti, Kilpailu- ja kuluttajaviraston valokuitumyynnin linjauksia noudattaen. Asuinalueilla järjestettävissä asiakastapahtumissa ja webinaareissa kuluttajilla on mahdollisuus keskustella ja kysellä valokuituasioista sekä alueeseen että omaan kiinteistöönsä liittyen.

Tapahtumiin osallistuminen ei sido kuluttajaa mihinkään, vaan tarkoitus on tarjota kiinnostuneille kattavaa ja konkreettista tietoa kunkin alueen ja kiinteistön näkökulmasta. Ihmisiä kiinnostaa valokuidun hinnan lisäksi esimerkiksi toimitusaika ja erilaiset rakentamiseen liittyvät yksityiskohdat. Myös taloon asennettavat laitteet ja niiden sijainti herättää kysymyksiä. Monet asiat avautuvat paremmin paikan päällä niistä keskusteltaessa. 

Asiakkaan tukena alusta asti

Asiakas tavoittaa myyjän halutessaan myös tapaamisen jälkeen. Lisäksi GlobalConnectin asiakaspalvelu Vantaalla vastaa kysymyksiin. 

Mitään ei siis tarvitse ostaa heti eikä kyse ole pakkomyynnistä, vaikka myyjät saattavat käydä naapurustossa useamminkin. Tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle alueella asuvalle tilaisuus keskusteluun. 

Mikäli keskustelut johtavat tilaukseen, asiakkaalla on yhä harkinta-aikaa. Tilauksen voi peruuttaa kokonaan 14 vuorokauden sisällä tilauksen tekemisestä, eikä se maksa mitään. Vasta jos tilaus perutaan 14 vuorokauden jälkeen, peritään peruutusmaksu. 

GlobalConnectin toimintaa ohjaavia ydinarvoja ovat joustavuus, helppous, ammattitaito ja asiakaslähtöisyys. Tärkeää on, että asiakas saa vastaukset häntä askarruttaviin kysymyksiin, koskivatpa ne asuinalueen kuituprojektin etenemistä tai oman kiinteistön valokuitutilausta. 

Ota yhteyttä!

GlobalConnect, asiakaspalvelu:
Puh. 09 42 41 4200
Sähköposti: support@globalconnect.fi

Saatavuus ja ajankohtaiset hinnat:
globalconnect.fi

Tutustu Kuluttaja-asiamiehen linjauksiin:

https://www.kkv.fi/kuluttaja-asiat/tietoa-ja-ohjeita-yrityksille/kuluttaja-asiamiehen-ohjeistukset/ohjeistus-valokuitumarkkinalle/

Katso valokuidun hinta osoitteessasi.

Tilaa heti tai jätä yhteystietosi lisätietoja varten.