GlobalConnect ja  FC Kuusysi yhteistyössä - GlobalConnect Finland
YksityisilleYrityksille

GlobalConnect ja  FC Kuusysi yhteistyössä

GlobalConnect haluaa tukea suomalaisten lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia. Kesällä 2023 GlobalConnect solmi sponsorointisopimuksen lahtelaisen FC Kuusysin juniorikilpajoukkueen kanssa.

GlobalConnect aloitti alkukesästä 2023 yhteistyön lahtelaisen jalkapalloseura FC Kuusysin kanssa. Yritys tukee rahallisesti vuonna 2011 syntyneiden poikien kilpatason jalkapallojoukkuetta. Yhteistyö on osa GlobalConnectin tavoitetta tukea suomalaisten lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia.

GlobalConnect allekirjoittaa FC Kuusysin tasa-arvon  ja lapsilähtöisen harrastetoiminnan tavoitteet: FC Kuusysi on seurayhteisö, jossa jalkapallo on mahdollista jokaiselle.Seuran tavoitteena on luoda kaikille pelaajille turvallinen kehitysympäristö ja tarjota pelaajille laadukasta toimintaa. Seura tarjoaa mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa elämänmittaisen polun ajan. Lasten liikuntaryhmistä pelaajat kasvavat jalkapallojoukkuetoimintaan, joka haarautuu kolmeen pelaaja polkuun; tavoitteellisen kilpajoukkuetoiminnan lisäksi harrastajat voivat osallistua tavoitteelliseen haastejoukkue- ja harrastejoukkuetoimintaan.

“Olemme innoissamme siitä, että GlobalConnect sitoutuu paikalliseen yhteisöön ja sen tulevaisuuden rakentamiseen”,  joukkueenjohtaja Tatu Savolainen sanoo.

GlobalConnectin tuki on mahdollistanut joukkueelle muun muassa syksyllä 2023 ainutlaatuisen harjoitusleirin Barcelonassa, mikä tarjoaa pelaajille mahdollisuuden oppia uusia taitoja ja kokemuksia. Eikä yhteistyö rajoitu pelkästään taloudelliseen tukeen. GlobalConnect ja FC Kuusysi järjestivät yhdessä myös jalkapalloturnauksen, jossa GlobalConnectin edustajat olivat paikalla koko turnauksen ajan ja jakoivat tsempparipalkintoja pelaajille. Kesäturnauksen avustaminen on esimerkki mieleisestä yhteistyömallista, jossa GlobalConnect osallistuu kumppaneille tärkeisiin hankkeisiin. 

Tietoja GlobalConnectista

GlobalConnect on Pohjois-Euroopan johtava teknologian ja tietoliikenteen tarjoaja. GlobalConnectilla on noin 800 000 asiakasta ja 25 vuoden kokemus kuitujen käyttöönotosta kaikilla pohjoismaisilla markkinoilla. Yritys hallinnoi alueen suurinta kuituverkkoa. Peräti puolet kaikesta Pohjoismaihin tulevasta ja sieltä lähtevästä datasta kulkee GlobalConnectin kuituverkon kautta. GlobalConnectin Suomen-toimisto sijaitsee Vantaalla. Yritys työllistää Suomessa jo nelisenkymmentä henkilöä erilaisissa asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävissä.  Lisäksi yrityksen palveluksessa on kymmeniä myynnin ammattilaisia.

Tietoja FC Kuusysistä

FC Kuusysi ry on jalkapallon kilpaurheilu- ja harrasteliikuntaseura, jonka tavoitteena on jäsenistön hyvinvointi sekä elämysten tuottaminen jäsenille ja sidosryhmille. Tavoitteen saavuttamiseksi FC Kuusysi tarjoaa hyvin organisoidun pelaajapolun ja helposti tavoitettavat laadukkaat palvelut kaikenikäisille ja mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa laadukkaassa ja turvallisessa oppimisympäristössä omalla tasollaan.