GlobalConnect ja  FC Kuusysi yhteistyössä - GlobalConnect Finland
YksityisilleYrityksille

GlobalConnect ja  FC Kuusysi yhteistyössä

GlobalConnect haluaa tukea suomalaisten lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia. Kesällä 2023 GlobalConnect solmi sponsorointisopimuksen lahtelaisen FC Kuusysin juniorikilpajoukkueen kanssa.

GlobalConnect aloitti alkukesästä 2023 yhteistyön lahtelaisen jalkapalloseura FC Kuusysin kanssa. Yritys tukee rahallisesti vuonna 2011 syntyneiden poikien kilpatason jalkapallojoukkuetta. Yhteistyö on osa GlobalConnectin tavoitetta tukea suomalaisten lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia.

GlobalConnect allekirjoittaa FC Kuusysin tasa-arvon  ja lapsilähtöisen harrastetoiminnan tavoitteet: FC Kuusysi on seurayhteisö, jossa jalkapallo on mahdollista jokaiselle.Seuran tavoitteena on luoda kaikille pelaajille turvallinen kehitysympäristö ja tarjota pelaajille laadukasta toimintaa. Seura tarjoaa mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa elämänmittaisen polun ajan. Lasten liikuntaryhmistä pelaajat kasvavat jalkapallojoukkuetoimintaan, joka haarautuu kolmeen pelaaja polkuun; tavoitteellisen kilpajoukkuetoiminnan lisäksi harrastajat voivat osallistua tavoitteelliseen haastejoukkue- ja harrastejoukkuetoimintaan.

“Olemme innoissamme siitä, että GlobalConnect sitoutuu paikalliseen yhteisöön ja sen tulevaisuuden rakentamiseen”,  joukkueenjohtaja Tatu Savolainen sanoo.

GlobalConnectin tuki on mahdollistanut joukkueelle muun muassa syksyllä 2023 ainutlaatuisen harjoitusleirin Barcelonassa, mikä tarjoaa pelaajille mahdollisuuden oppia uusia taitoja ja kokemuksia. Eikä yhteistyö rajoitu pelkästään taloudelliseen tukeen. GlobalConnect ja FC Kuusysi järjestivät yhdessä myös jalkapalloturnauksen, jossa GlobalConnectin edustajat olivat paikalla koko turnauksen ajan ja jakoivat tsempparipalkintoja pelaajille. Kesäturnauksen avustaminen on esimerkki mieleisestä yhteistyömallista, jossa GlobalConnect osallistuu kumppaneille tärkeisiin hankkeisiin. 

Tietoja FC Kuusysistä

FC Kuusysi ry on jalkapallon kilpaurheilu- ja harrasteliikuntaseura, jonka tavoitteena on jäsenistön hyvinvointi sekä elämysten tuottaminen jäsenille ja sidosryhmille. Tavoitteen saavuttamiseksi FC Kuusysi tarjoaa hyvin organisoidun pelaajapolun ja helposti tavoitettavat laadukkaat palvelut kaikenikäisille ja mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa laadukkaassa ja turvallisessa oppimisympäristössä omalla tasollaan.


GlobalConnect on yksi Pohjois-Euroopan johtavista digitaalisen infrastruktuurin ja tietoliikenteen tarjoajista. Yhtiön kautta kulkee noin puolet kaikesta Pohjoismaiden dataliikenteestä. Konserni toimittaa kuitu kotiin -palveluja 800 000 kuluttajalle ja päästä päähän -yhteysratkaisuja 30 000 yritykselle sen 155 000 kilometriä ulottuvan kuituverkon kautta Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Saksassa ja Suomessa. GlobalConnect työllistää noin 2 000 henkilöä, ja sen liikevaihto vuonna 2022 oli 673,1 miljoonaa euroa.

fi