GlobalConnect jatkaa Lahden Pelicansin SM-liigajoukkueen sponsorina - GlobalConnect Finland
YksityisilleYrityksille

GlobalConnect jatkaa Lahden Pelicansin SM-liigajoukkueen sponsorina

GlobalConnect ilmoittaa ylpeänä yhteistyön jatkumisesta jääkiekkoseura Lahden Pelicansin kanssa. Sopimus on solmittu miesten SM-liigajoukkueen kanssa koko kaudeksi 2023–2024.

@tominatriproductions

GlobalConnect, Pohjois-Euroopan johtava teknologian ja tietoliikenteen tarjoaja, on iloinen voidessaan tukea jääkiekkoseura Lahden Pelicansin miesten SM-liigajoukkuetta. Lahti on GlobalConnectille merkittävä kaupunki, ja yritys onkin sitoutunut rakentamaan nopean ja vakaan kuituverkon jo noin 20 alueelle. Tavoitteena on varmistaa mahdollisimman monelle lahtelaiselle vakaat ja luotettavat nettiyhteydet valokuidun avulla. GlobalConnectia ja Pelicanseja yhdistää kumppaneina myös varteenotettavan haastajan asema omilla areenoillaan.

“Olemme todella innoissamme yhteistyöstä Lahden Pelicansin kanssa. Kumppanuus tarjoaa meille sekä mahdollisuuden osallistua laadukkaan urheilun edistämiseen että tukea paikallista yhteisöä Lahdessa”,  GlobalConnectin markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Crista Känsälä, kuvailee sopimuksen merkitystä. “Odotamme innolla kauden edistymistä ja menestyksekästä yhteistyötä Pelicansin kanssa.”

Yhteistyön myötä GlobalConnect näkyy Lahden Pelicansin otteluissa Isku Areenalla ja televisiointien myötä myös valtakunnallisesti.

Lahden Pelicansin liiketoimintajohtaja Jarkko Hämäläinen toivottaa GlobalConnectin tervetulleeksi Pelicans-perheeseen:

“Olemme iloisia siitä, että GlobalConnect on päättänyt tulla mukaan tukemaan Lahden Pelicansia. Tämä yhteistyö auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme SM-liigassa. Molemmat organisaatiot ovat vastuullisia toimijoita, ja GlobalConnectin ammattitaito ja asenne vastaavat arvojamme. Odotamme innolla, mitä yhdessä voimme saavuttaa ja seuraamme aktiivisesti yhteistä tekemistä läpi kauden.”

Lisätietoja GlobalConnectista ja sen palveluista saat osoitteesta globalconnect.fi.

Lisätietoja Lahden Pelicansista ja joukkueen otteluista löydät osoitteesta www.pelicans.fi.

Tietoja Lahden Pelicansista

Lahden Pelicans on Lahdessa kotipaikkaansa pitävä jääkiekkojoukkue, joka kilpailee SM-liigassa. Joukkueen historia juontaa juurensa vuoteen 1891. Pelicansin kotiottelut pelataan Lahden Isku Areenalla.


GlobalConnect on yksi Pohjois-Euroopan johtavista digitaalisen infrastruktuurin ja tietoliikenteen tarjoajista. Yhtiön kautta kulkee noin puolet kaikesta Pohjoismaiden dataliikenteestä. Konserni toimittaa kuitu kotiin -palveluja 800 000 kuluttajalle ja päästä päähän -yhteysratkaisuja 30 000 yritykselle sen 155 000 kilometriä ulottuvan kuituverkon kautta Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Saksassa ja Suomessa. GlobalConnect työllistää noin 2 000 henkilöä, ja sen liikevaihto vuonna 2022 oli 673,1 miljoonaa euroa.

fi