ENCE luottaa GlobalConnectin valokuituun - GlobalConnect
YksityisilleYrityksille

ENCE luottaa GlobalConnectin valokuituun

Tunnetuin suomalainen e-urheilubrändi ja alan pioneeri ENCE on valinnut valokuitutarjoajakseen GlobalConnectin. Kansainvälinen e-kilpaurheilu vaatii GlobalConnectin valokuidun kaltaiset vakaat, huippunopeat ja symmetriset yhteydet.

ENCE on perustettu vuonna 2013 suomalaisen e-urheilun ammattimaistamiseksi. ENCEn taustalla toimivat lajin konkarit ja teknologia-asiantuntijat. ENCEn tehtävä on rakentaa kestävää e-urheilukulttuuria ja tietotaitoa menestystarinoiden luomiseksi.


ENCE suosittelee

Valokuitu on toimintavarmuuden, nopeuden ja pienten vasteaikojen ansiosta aina paras vaihtoehto pelaamiseen ja striimaamiseen. ENCE suosittelee valokuituyhteyttä kaikille pelaajille harrastajista ammattilaisiin.

Vasteajat

Sujuvan verkkopelikokemuksen kannalta on olennaista, että pelidata liikkuu nopeasti ja tasaisesti. Pieni ping tarkoittaa, että pelidatapaketit liikkuvat datakeskukseen ja takaisin nopeasti. Ammattipelaaja ei halua antaa tuumaakaan etua vastustajalle. Mitä lähemmäksi nolla pingiä päästään, sen varmemmin pelaaja ehtii reagoida tilanteeseen ensimmäisenä. Valokuidun kanssa vasteaika on aina niin pieni (1–10) kuin pelipalvelimen puolesta on mahdollista.

Vakaus

Ammattipelaajalle  vakaa yhteys on kuin maila jääkiekkoilijalle. Ilman vakaata yhteyttä pelaamisesta ei tule mitään.  Valokuitu on kaikista vaihtoehdoista vakain.

Symmetrisyys

Se, että valokuitu on symmetrinen tarkoittaa, että dataa lähetetään ja vastaanotetaan samalla nopeudella molempiin suuntiin. Symmetrisen yhteyden ansiosta pelaaja tietää olevansa ajan tasalla pelissä, ilman virheitä tai viiveitä. Erityisesti striimaus onnistuu monikanavaisesti symmetrisen yhteyden avulla ilman lageja. Symmetrisyys on pelaamisen ja striimauksen kannalta olennainen ominaisuus!

Avoin verkko

Avoin verkko tarkoittaa, että GlobalConnectin valokuituun liittyessään voi valita internetliittymän GlobalConnectin verkostosta löytyvien operaattoreiden tarjonnasta. Joidenkin pelien palvelimet ovat tiettyjen operaattorien verkoissa. Avoin verkko mahdollistaa, että voit taktisesti valita laajakaistaoperaattorisi pelipalvelimen operaattorin mukaan ollaksesi samassa verkossa. Vertaile siis operaattorien paketteja ja valitse pelaamiseen sopiva nopeus (esim. 1000/1000 M) ja sopimus. GlobalConnect kasvattaa palveluntarjoajien valikoimaa jatkuvasti, jotta asiakkailla on vapaus valita omiin tarpeisiin sopiva laajakaista valitsemaltaan operaattorilta. Voit katsoa ajantasalla olevat palveluntarjoajat, paketit ja hinnat täältä.


Valokuitu ENCEN toimistolle

ENCE kilpailee ympäri maailmaa, maailman parhaita vastaan vuoden jokaisena päivänä. Vakaa, symmetrinen ja vasteajaltaan pienin mahdollinen yhteys on vaatimus huippu e-urheiluorganisaatiolle.

“ENCEn toimisto on monikäyttöinen tila. Henkilökuntamme lisäksi tiloja käyttävät aktiivisesti niin pelaajamme harjoitusleireillä, kuin myös sisällöntuottajat striimaamiseen. GlobalConnectin valokuitu takaa heille elintärkeän symmetrisen, vakaan ja matalalla vasteajalla varustetun verkkoyhteyden kilpailuun, toteaa ENCE:n toimitusjohtaja Mika Kuusisto.”

CS-legenda, ENCEn joukkueen kapteeni Lukas “gla1ve” Rossander luottaa harjoitusleireillään GlobalConnectin valokuituun.

Tilaa valokuitu nyt ja voita ENCE-pelitarvikepaketti

Yhteistyön kunniaksi arvomme ENCEN kanssa kolme (3) kappaletta ENCE-pelitarvikepakettia jonka arvo on 99€. Pakettiin kuuluu suuri hiirimatto kumipohjalla ja tyylikäs unisex pelipaita.

Osallistuaksesi arvontaan tilaa GlobalConnect valokuitu tai jätä ilmoitus kiinnostuksesta 10.10.2024 mennessä. Kaikkien tilanneiden kesken arvotaan kolme (3) ENCE-pelitarvikepakettia (arvo 99€). Käy siis tarkistamassa saatavuus osoittellesi ja tee tilaus tai jätä ilmoitus kiinnostuksesta. Hyvää arpaonnea!

Katso valokuidun hinta osoitteessasi.

Tilaa heti tai jätä yhteystietosi lisätietoja varten.

fi