JNT GlobalConnectin avoimeen valokuituverkkoon - GlobalConnect Finland
YksityisilleYrityksille

Pohjanmaalainen JNT GlobalConnectin kasvavaan avoimeen valokuituverkkoon

GlobalConnect on avannut valokuituverkkonsa Suomessa parantaakseen suomalaisten kuluttajien mahdollisuuksia valita itselleen parhaiten sopiva palveluntarjoaja. Avoimen verkon mallia on toteutettu onnistuneesti jo Ruotsissa ja Tanskassa. Nyt GlobalConnect laajentaa operaattorivalikoimaa myös Suomessa.

Ensimmäisenä vaihtoehtoisena palveluntarjoajana yhtiön verkossa aloitti ruotsalainen Bahnhof. Verkko kasvaa entisestään, kun Kaisanetin lisäksi toinen tunnettu suomalaisoperaattori, JNT, liittyy mukaan. Pohjanmaalla toimivalla JNT:llä (Jakobstadsnejdens Telefon Ab, suomeksi Pietarsaaren Seudun Puhelin Oy) on pitkä historia, sillä yhtiö perustettiin jo vuonna 1887.

JNT:llä kattavat palvelupaketit

JNT:n liittyminen GlobalConnectin valokuituverkkoon tuo uusia palveluita ja kilpailukykyisiä hintoja kuluttajille.

JNT tarjoaa muun muassa seuraavat palvelupaketit:

 • 1000/1000M laajakaista + IPTV S:
  • Kampanjahinta: 55,90 € /kk (24 kuukauden määräaikainen sopimus)
  • Normaalihinta 68,80 € /kk
  • Pakettiin sisältyy suuri määrä suomalaisia ja ulkomaalaisia peruskanavia.
 • 1000/1000M laajakaista + IPTV M:
  • Kampanjahinta: 65,90 € /kk (24 kuukauden määräaikainen sopimus)
  • Normaalihinta: 77,85 € /kk
  • Pakettiin sisältyy kaikki IPTV S -paketin kanavat ja lisäksi mm. joukon lasten-, dokumentti- ja uutiskanavia.

Lisää valinnanvapautta asiakkaille

GlobalConnectin päämäärä on tarjota asiakkailleen laaja valikoima operaattorivaihtoehtoja. Verkon laajentuessa asiakkaat voivat odottaa todellista valinnanvapautta, mikä lisää saatavilla olevien palveluiden valikoimaa.

Tutustu hinnastoon


GlobalConnect on yksi Pohjoismaiden johtavista digitaalisen infrastruktuurin ja tietoliikennepalvelujen tarjoajista. Se hallinnoi Pohjois-Euroopan suurinta kuituverkkoa, jonka kautta kulkee yli 50 % Pohjoismaihin tulevasta ja sieltä lähtevästä datasta. GlobalConnect tarjoaa kuitupohjaisia laajakaistapalveluja yli 830 000 kuluttajalle ja päästä päähän -yhteysratkaisuja 30 000 yritysasiakkaalle 215 000 kilometrin pituisen kuituverkkonsa kautta Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Saksassa ja Suomessa. GlobalConnect työllistää noin 2 000 ihmistä ja sen liikevaihto vuonna 2023 oli 652 miljoonaa euroa.

fi