Suomalaisen internet-kulttuurin klassikot kartalle! - GlobalConnect Finland
YksityisilleYrityksille

Suomalaisen internet-kulttuurin klassikot kartalle!

Haluamme antaa netissä syntyneelle ja levinneelle suomalaiselle digitaaliselle kulttuurille vihdoinkin sen ansaitseman kunnioituksen. Yhdessä sinun ja tube-pioneeri Roni Bäckin @ronibackyt kanssa tunnistamme viraaliviihteen kultaiset klassikot. Suosituimpien videoiden tapahtumapaikat saavat omat muistomerkkinsä. Varmistamme myös kaikkiin Pohjoismaihin vakaat ja laadukkaat valokuituyhteydet, jotta viraalikulttuuri voi kukoistaa jatkossakin. Eläköön internet!

Mitä?

Muistomerkki sijoitetaan paikkaan, joissa on syntynyt ikimuistoinen suomalainen viraaliklassikko.

Miten?

Yleisö äänestää Suomen ikimuistoisinta viraalivideota viimeisen 30 vuoden ajalta.

Miksi?

Haluamme juhlistaa kulttuuria niin kuin kulttuuria tulee juhlistaa; muistomerkeillä paikoissa, joissa kulttuuriklassikko luotiin.

Ikuistamisen arvoisia hetkiä

Nykypäivän globaalissa, digitalisoituneessa yhteiskunnassa esiintyy kulttuurista ilmaisua, joka ei nauti ansaitsemaansa kunnioitusta; kulttuuria, jota kulutamme ja jaamme päivittäin ilman suurempaa ylistystä. Asiaan pitää saada muutos, sillä meidän mielestämme internet-kulttuurin tulee saada yhtä paljon arvostusta kuin mikä tahansa muu taiteenlaji.

90-luvulta lähtien…

… GlobalConnect on laajentanut kuituverkkoaan kaikissa Pohjoismaissa. Tänä päivänä yli 50 % Pohjoismaihin tulevasta ja sieltä lähtevästä internet-liikenteestä kulkee GlobalConnectin verkon kautta. Nyt mahdollistamme tulevaisuuden tarpeet täyttävät nettiyhteydet myös suomalaisiin koteihin.

Äänestä kaikkien aikojen parasta suomalaista viraalivideota!

Yhdessä @Ronibackyt:n kanssa pyysimme suomalaisia ilmiantamaan viraalivideon, joka on tehnyt heihin lähtemättömän vaikutuksen. Ehdotuksia tuli runsaasti ja nyt on aika julkaista finalistit! Nämä videot ovat ehdolla kisaamassa Suomen ensimmäisestä Internetkulttuurin Kultainen Klassikko -muistomerkistä. Mikä näistä videoista sinun mielestäsi ansaitsee oman patsaan? Äänestys on auki 9.2. – 18.2. eli toimi nyt ja anna äänesi!


Mikä ehdolla olevista viraalivideoista tulee valita Suomen ensimmäiseksi Internetkultuurin klassikoksi?

Kuvaile klippiä alapuolelle tai äänestä @ronibackyt Instagram Reelsissä: