Valokuitu omakotitaloon - GlobalConnect Finland
YksityisilleYrityksille

Valokuituyhteys omakotitaloon

Valokuitu takaa luotettavan ja nopean internetyhteyden koko perheen tarpeisiin ja kaikille talouden älylaitteille, käyttäjämäärästä riippumatta. Valokuitu lisää talon viihtyisyyttä ja toimivuutta. Nopea ja vakaa valokuituyhteys lisää myös omakotitalon arvoa myynti- tai vuokraustilanteessa.

Valokuituverkon edut omakotitaloasujalle:

  • nopea nettiyhteys; sujuvaa työskentelyä, opiskelua, pelaamista ja TV:n katselua
  • luotettava, vakaa ja suojattu verkko; pätkimättömät videopalaverit, puhelut ja striimaus
  • viiveetön tiedostojen lataaminen ja jakaminen
  • ekokologinen ja energiatehokas datan siirtäminen.

Valokuituliittymän toimitus omakotitaloon

Tilaaminen

Valokuidun voi tilata helposti tämän sivuston kautta: Syötä kotiosoite ja tarkista valokuidun saatavuus alueellasi. Voit vertailla ja valita tarpeisiisi sopivat TV- ja laajakaistapalvelut verkossamme toimivien palveluntarjoajien joukosta. Voit myös olla yhteydessä GlobalConnectin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin toimistoaikaan.

Rakentamispäätös

Valokuidun toteutuminen alueelle edellyttää tarpeeksi suurta tilaajamäärää. GlobalConnect ilmoittaa rakentamispäätöksestä 6 kuukauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Kun myönteinen rakentamispäätös on tehty, tilaaja saa arvioidun asennusaikataulun.

Rakentaminen ja tonttikatselmus

GlobalConnect rakentaa valokuidun runkoverkon alueelle ja suorittaa tonttikatselmuksen tilaajan kiinteitössä. Tonttikatselmuksessa suunnitellaan kaivuureitti tontilla ja vastaanotinten (ulko- ja sisäyksikkö) sijainti.

Asennus

Kuitukaapelit vedetään tontin rajalta kiinteistöön. Sen jälkeen kuitu yhdistetään pieneen, huomaamattomaan kuituvastaanottimeen asunnon sisällä.

Valokuidun käyttöönotto ja aktivointi

Kun kuituvastaanottimen PWR- ja WAN-valot palavat vihreinä ja olet saanut tervetuliaisviestin sähköpostiisi, olet yhteydessä kuituverkkoon.

Jos olet tilannut nettipalvelun kuituasennuksen yhteydessä, löydät aloitusohjeet palveluntarjoajasi verkkosivuilta. Jos et ole tilannut laajakaista- ja TV-palveluita ennakkoon, mene osoitteeseen globalconnect.fi ja tilaa tarpeisiisi parhaiten sopivat palvelut. Kun kaikki on valmista, pääset nauttimaan salamannopeasta valokuituyhteydestä.

Lue lisää:

Valokuidun saaminen kotiin on helppoa
https://globalconnect.fi/ajankohtaista/valokuituprosessi/

Mietitkö, miksi valita valokuitu?
https://globalconnect.fi/ajankohtaista/valokuidun-hyodyt/

Mistä maksat, kun maksat valokuidusta?
https://globalconnect.fi/ajankohtaista/hinta/

Liikkuuko alueellasi GlobalConnectin myyntiedustaja?
https://globalconnect.fi/ajankohtaista/myyjien-toimintatavat/

Katso valokuidun hinta osoitteessasi.

Tilaa heti tai jätä yhteystietosi lisätietoja varten.