Keitä me olemme? - GlobalConnect Finland
YksityisilleYrityksille

Tunnetko GlobalConnectin ja sen tarjonnan?

Pohjoismaiden johtava valokuituyritys tuo verkkonsa Suomeen

GlobalConnect tarjoaa suomalaisille kotitalouksille kansainvälisesti laadukkaaksi tunnettua valokuituverkkoaan.

GlobalConnect tarjoaa suomalaisille kotitalouksille kansainvälisesti laadukkaaksi tunnettua valokuituverkkoaan. Yrityksen tavoitteena on mahdollistaa luotettava ja nopea verkkoyhteys valokuidun avulla jokaiselle suomalaiselle.

GlobalConnect, Pohjois-Euroopan johtava teknologian ja tietoliikenteen tarjoaa, laajentaa palveluvalikoimaansa Suomessa. Vuodesta 2006 Suomen yrityssektorilla toiminut pohjoismaalainen yritys tarjoaa nykyään myös kotitalouksille nopeaa ja laadukasta valokuituyhteyttään. Ensimmäiset yhteydet asennettiin helmikuussa 2023 Espoon Laaksolahteen. Tällä hetkellä GlobalConnect rakentaa valokuituverkkoaan jo useissa kaupungeissa ympäri Suomen.

Kattavan kokemuksen hyödyt suomalaisille

GlobalConnectilla on noin 800 000 asiakasta ja 25 vuoden kokemus kuitujen käyttöönotosta kaikilla pohjoismaisilla markkinoilla. Yritys hallinnoi alueen suurinta kuituverkkoa. Peräti puolet kaikesta Pohjoismaihin tulevasta ja sieltä lähtevästä datasta kulkee GlobalConnectin kuituverkon kautta. 

Vaikka Suomi on vielä valokuidun saatavuudessa takamatkalla, riittävän nopea verkkoyhteys on kuitenkin yhä useammalle suomalaiselle välttämättömyys muun muassa etätöiden takia. GlobalConnectin tavoitteena onkin mahdollistaa jokaiselle suomalaiselle luotettava ja nopea verkkoyhteys valokuitunsa avulla. GlobalConnectin kuituverkon myötä suomalaiset kotitaloudet pääsevät hyötymään kansainvälisesti tunnetusta, huippuvakaasta valokuituyhteydestä.

Miksi investoida valokuituun?

Kuluttajat saattavat yhä pohtia, mitä eroa valokuitu- ja mobiiliyhteydellä on – ja miksi tilata valokuitu, jos kotona on pärjätty mobiiliyhteyden varassa. 

Valokuitu on tekninen ratkaisu, jolla verkkoyhteys tuodaan loppuasiakkaan kotiin maahan kaivettavien valokuitukaapeleiden kautta. Kuidun kapasiteetti on käytännössä rajaton, mikä tekee valokuidusta tiedonsiirron tekniikkana ylivertaisen. Toisin kuin mobiiliyhteyttä, valokuitua ei jaeta muiden käyttäjien kanssa, vaan jokaisella taloudella on oma yhteys. GlobalConnectin valokuituyhteys on jopa 1000/1000 Mbit/s; valokuituliittymän lataus- ja lähetysnopeus ovat palveluntarjoajien parhaimmistoa. Valokuituyhteys takaa pätkimättömän, tasalaatuisen ja nopean verkkoyhteyden kaikille kodin älylaitteille. Jokainen perheenjäsen voi nauttia sujuvasta, nopeasta ja vakaasta nettiyhteydestä aamusta iltaan. 

Valokuituverkkoon liittyminen on kiinteistönomistajalle kannattava sijoitus. Sen lisäksi, että valokuitu on jo aloituskustannuksiltaan edullisempi kuin 5G-kotinetit, valokuituyhteys nostaa kiinteistön arvoa ja kestää kauaksi tulevaisuuteen.

Kaiken lisäksi valokuidun hiilidioksidipäästöt ovat niin pienet, että sitä voi pitää kotien ylivoimaisesti ympäristöystävällisimpänä tiedonsiirtotapana.

Kansainvälisesti tunnettu, paikallisesti toimiva

GlobalConnectin toimisto sijaitsee Vantaalla. Yritys työllistää Suomessa jo nelisenkymmentä henkilöä erilaisissa asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävissä.  Lisäksi yrityksen palveluksessa on kymmeniä myynnin ammattilaisia. Tavoitteena on erottua vastuullisella myynnillä ja hyvällä asiakaspalvelulla. Toimintaa ohjaavat avoimuus, läpinäkyvyys ja alan standardien noudattaminen.

Asiakaspalvelu auttaa kuluttajaa sekä tilauksen tekemisessä että muissa kysymyksissä. Valokuituverkon saatavuus omalla asuinalueella ja ajankohtaiset hinnat on tarkistettavissa yrityksen verkkopalvelusta. Mikäli valokuituverkkoa ei vielä omalla postinumeroalueella ole, asiaa voi lähteä edistämään jättämällä verkkopalvelun kautta GlobalConnectille ilmoituksen kiinnostuksesta.

Ota yhteyttä!

GlobalConnect, asiakaspalvelu:
Puh. 09 42 41 4200
Sähköposti: support@globalconnect.fi

Saatavuus ja ajankohtaiset hinnat:
globalconnect.fi

Katso valokuidun hinta osoitteessasi.

Tilaa heti tai jätä yhteystietosi lisätietoja varten.

fi