Kaisanet liittyy GlobalConnectin avoimeen valokuituverkkoon - GlobalConnect Finland
YksityisilleYrityksille

Kaisanet liittyy GlobalConnectin avoimeen valokuituverkkoon

GlobalConnect on avannut valokuituverkkonsa Suomessa parantaakseen suomalaisten kuluttajien mahdollisuuksia valita itselleen parhaiten sopiva palveluntarjoaja. Avoimen verkon mallia on toteutettu onnistuneesti jo Ruotsissa ja Tanskassa, ja nyt GlobalConnect laajentaa operaattorivalikoimaa myös Suomessa.

Ensimmäisenä vaihtoehtoisena palveluntarjoajana yhtiön verkossa aloitti ruotsalainen Bahnhof. Jatkossa uudet asiakkaat voivat valita palveluntarjoajaksi GlobalConnectin ja Bahnhofin lisäksi myös tunnetun suomalaisen operaattorin, Kaisanetin.

Kaisanetin vankka kokemus ja laaja palveluvalikoima tekevät siitä arvokkaan lisän GlobalConnectin verkkoon. Kaisanetin sitoutuminen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen sopii täydellisesti yhteen GlobalConnectin tavoitteiden kanssa.

“Kaisanetin liittyminen valokuituverkkoomme on askel eteenpäin vahvistaessamme pitkän aikavälin tavoitteitamme tarjota asiakkaillemme laaja valikoima eri operaattoreita”, kommentoi GlobalConnect Oy:n toimitusjohtaja Helena Bergstrand.

GlobalConnectin päämäärä on tarjota asiakkailleen laaja valikoima operaattorivaihtoehtoja. Verkon laajentuessa asiakkaat voivat odottaa todellista valinnanvapautta, mikä lisää saatavilla olevien palveluiden valikoimaa.


GlobalConnect on yksi Pohjoismaiden johtavista digitaalisen infrastruktuurin ja tietoliikennepalvelujen tarjoajista. Se hallinnoi Pohjois-Euroopan suurinta kuituverkkoa, jonka kautta kulkee yli 50 % Pohjoismaihin tulevasta ja sieltä lähtevästä datasta. GlobalConnect tarjoaa kuitupohjaisia laajakaistapalveluja yli 830 000 kuluttajalle ja päästä päähän -yhteysratkaisuja 30 000 yritysasiakkaalle 215 000 kilometrin pituisen kuituverkkonsa kautta Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Saksassa ja Suomessa. GlobalConnect työllistää noin 2 000 ihmistä ja sen liikevaihto vuonna 2023 oli 652 miljoonaa euroa.

fi