Laajakaista - GlobalConnect Finland
YksityisilleYrityksille

Valokuitu mahdollistaa nopean laajakaistayhteyden

GlobalConnectin valokuidun avulla on mahdollista toteuttaa nopein mahdollinen laajakaistayhteys.

Valokuidussa maksaa asennus ja nettiliittymä, muita kuluja ei ole. Liittymätilaus tehdään 24 kuukauden määräaikaissopimuksena.

Nyt tarjoamme:
1000/1000 Mbit/s -netti 39,90 € / kk

Määräaikaisen sopimuksen päätyttyä tilaus jatkuu automaattisesti normaalihintaisena toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena kuukauden irtisanomisajalla.


Laajakaista

Internetliittymien hinnasto

Tämänhetkiset voimassa olevat liittymien normaalihinnat per kuukausi:

  • 1000/1000M
    49,90 €/kk
  • 500/500M
    44,90 €/kk
  • 250/250M
    39,90 €/kk

Huomioithan, että sopimuskautesi jälkeen liittymähinta on voinut muuttua. Kuukausimaksu aina kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan.

Mitä tarkoittaa verkon avoimuus?

GlobalConnectin tavoitteena on, että sen valokuituverkko Suomessa on avoin vuonna 2024. Avoin verkko tarkoittaa, että määräaikaisen sopimuskauden jälkeen internetyhteyden (tai muita palveluita) voisi kilpailuttaa minkä tahansa GlobalConnectin verkosta löytyvän operaattorin joukosta.

Valokuituyhteytesi voisi siis halutessasi jäädä kokonaan tyhjäksi, mikäli sopivaa internetliittymätarjousta ei löydy. Valokuituyhteyden asentamisen jälkeen maksat vain mahdollisesta itse tilaamastasi nettiliittymästä, et muusta.

Esimerkiksi Ruotsissa verkossamme on lähes 600 000 taloutta, jotka voivat kilpailuttaa palveluitaan yli 40 eri palveluntarjoajan joukosta. GlobalConnect hallinnoikin näin Ruotsin suurinta avointa kuituverkkoa.

Katso valokuidun hinta osoitteessasi.

Tilaa heti tai jätä yhteystietosi lisätietoja varten.