Valokuitu Lahti - GlobalConnect
YksityisilleYrityksille

Lahti GlobalConnected

Ensimmäiset valokuituyhteyksien käyttöönotot GlobalConnect teki Lahdessa syksyllä 2023. Rakentamispäätöksiä on tehty Lahteen jo parillekymmenelle alueelle. Hollolassakin rakentamispäätöksen saaneita alueita on neljä.

Lahden ja Hollolan laajakaistainfrastruktuurin kehittämiseen GlobalConnect on investoinut jo 20 miljoonaa euroa. Näiden investointien ansiosta yli 16 000 kotitaloutta on nopeamman ja luotettavamman verkkoyhteyden piirissä.  GlobalConnect tulee käyttämään alueelle vielä 17 miljoonaa euroa,  millä tavoitetaan yli 20 000 taloutta lisää.


Lisätietoja valokuidun hankinnasta alueellasi

Jos haluat lisätietoja alueesi valokuituverkon tilanteesta ja tilata valokuidun, voit olla yhteydessä myyjiimme ja asiakaspalveluun. 

Omakotitalot voi tilata valokuidun olemalla yhteydessä asiakaspalveluun. 

Puhelin: 09 42 41 4200 (arkisin klo 8.30-16.00)
Sähköposti: support@globalconnect.fi

Rivi- ja paritalot saa lisätietoja ja tehtyä tilauksen olemalla yhteydessä taloyhtiömyyntiin.
Sähköposti: taloyhtiomyynti@globalconnect.fi

Kerrostalot voi olla suoraan yhteydessä alueen taloyhtiövastaavaan:

Lahti | Miro Lipsanen
Puhelin: 0400 435 556
Sähköposti: miro.lipsanen@globalconnect.fi


Valokuidun rakentaminen

Valokuidun saaminen on helppoa. Kun olet tehnyt tilauksen, projekti siirtyy GlobalConnectin vastuulle. Toimitusaika vaihtelee projektista ja tilauksen ajankohdasta riippuen; verkon laajentaminen alueelle vie tavallisesti puolesta vuodesta vuoteen.

Valokuidun suurimmat kustannukset tulevat maakaivuutöistä, minkä vuoksi valukuituverkkoon liittyminen on edullisempaa, kun naapurusto ottaa valokuidun käyttöön samalla kertaa.

Tarkista valokuidun hinta osoitteellesi

Tilaa kuitu- ja laajakaistapalvelut tai rekisteröi kiinnostuksesi

fi